Ο Σύλλογος στά Ερτζιανά

Κάθε Παρασκευή από 20:00 ώς τις 21:00 απο την συχνότητα του Cosmos FM 96.5 η εκπομπή του συλλόγου θα ασχολείται με επίκαιρα θέματα και θα απαντά σε απορίες συναδέλφων δίνοντας παράλληλα πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.
Άλλοι σταθμοί στα νησιά μας
I. GalaxySportFm90,8 ΕΡαΚ 93,9 Ζιζάνιο 89,2 Kiss Fm 100,6


Όλες οι Ελληνικές και Ξένες Εφημερίδες με ένα
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου
                                                                                                                  
         Αργοστόλι         02/07/2010

Προς :  ΜΜΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο σύλλογός μας καθημερινά γίνεται αποδέκτης της αγανάκτησης των μελών του, αλλά και όχι μόνο, για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά των νησιών μας αλλά και γενικότερα της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης που έχουν περιέλθει όλοι οι κλάδοι στην χώρα μας.

Με αίσθημα ευθύνης στα μέλη μας αλλά και στην τοπική κοινωνία μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι είμαστε Έλληνες, σε συνεργασία με μέλη του συλλόγου «ΚΡΑΝΗ», αναλαμβάνουμε την στήριξη, το ξεκίνημα, την πυροδότηση, προσπαθειών για να βρεθούν λύσεις που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει.

Η προσπάθειες αυτές από την πρώτη στιγμή ήταν δύσκολες και θα συνεχίσουν να είναι, διότι όλοι έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό τις νέες ιδέες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!

Μόνο με καινοτόμες ιδέες και πράξεις μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Στην στήριξη του «Αδέσμευτου & Ακομμάτιστου Εμπορικού Κινήματος» πρέπει να πιστέψουμε όλοι και να βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας.

Μόνο μέσα από κινήσεις που δεν κρύβονται πίσω από προσωπεία και αγκυλώσεις του παρελθόντος μπορούν να ξεπηδήσουν ιδέες όπως «Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» που ο σύλλογός μας, σε μια ανοικτή συγκέντρωση στις 10/07/2010 στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, θα ανακοινώσει την συμμετοχή σε αυτή τουλάχιστον 10 εμπορικών- επαγγελματικών συλλόγων από την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα έχουν στείλει τους αντιπροσώπους τους για τον σκοπό αυτό.

Κύριοι ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Ρωμανιάς Γιώργος και Καζάκης Δημήτρης οικονομικοί αναλυτές που θα μιλήσουν για την οικονομική κατάσταση της χώρας και την κατάσταση του Ασφαλιστικού.

Καλούμε όλους τους φορείς του τόπου να συμπαρασταθούν σε αυτές τις προσπάθειες με δυναμικές παρουσίες σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.

Να είστε όλοι εκεί για ένα ξεκίνημα που με την δυναμική του θα αποδείξει σε όλους ότι δεν θα μείνουμε απλοί θεατές, αλλά θα είμαστε το κέντρο των γεγονότων και των αποφάσεων.


Για να μην γίνουν τα όνειρα των παιδιών μας εφιάλτες.

  
Την προσπάθεια στηρίζει το ΕΒΕΚΙ

Για τον σύλλογο
ο Πρόεδρος
Μαρκάτος Μιχάλης

Αδέσμευτο ακομμάτιστο εμπορικό κίνημα Κεφαλονιάς


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η ιδρυτική διακήρυξη. 
Η χώρα έχει οδηγηθεί σε ένα ασφυκτικό καθεστώς νέας κατοχής.
Ο λαός με κομμένη την ανάσα ακούει καθημερινά να ανακοινώνονται όλο και πιο σκληρά, αντικοινωνικά μέτρα που ανατρέπουν τον οικογενειακό και προσωπικό προγραμματισμό, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών και σπρώχνουν με βίαιο τρόπο τον λαό στη φτώχια, την ανεργία, την εξαθλίωση.

Ο εργαζόμενος χάνει μέρα με τη μέρα όλα εκείνα τα εχέγγυα για μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή ζωή, ενώ ο μικρός και μεσαίος επιχειρηματίας καταστρέφονται.
Η επιβολή του καθεστώτος κατοχής με τη μορφή της κηδεμονίας από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ έρχεται να εξασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να πληρώνει τους Ευρωπαίους και εγχώριους τραπεζίτες, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο έλεος των αγορών, των πιο αδίστακτων αρπακτικών, των κερδοσκόπων και των τοκογλύφων.
 
Ποιος είναι ο στόχος αυτού του νέου καθεστώτος κατοχής;