Ο Σύλλογος στά Ερτζιανά

Κάθε Παρασκευή από 20:00 ώς τις 21:00 απο την συχνότητα του Cosmos FM 96.5 η εκπομπή του συλλόγου θα ασχολείται με επίκαιρα θέματα και θα απαντά σε απορίες συναδέλφων δίνοντας παράλληλα πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.
Άλλοι σταθμοί στα νησιά μας
I. GalaxySportFm90,8 ΕΡαΚ 93,9 Ζιζάνιο 89,2 Kiss Fm 100,6


Όλες οι Ελληνικές και Ξένες Εφημερίδες με ένα
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ, 

Καλεί τα Μέλη και τους Συναδέλφους του καθώς και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους και Σωματεία Κεφαλονιάς και Ιθάκης όπως Συλλόγους Κρεοπωλών, Ταξιτζήδων, Γονέων & Κηδεμόνων, Σωματεία Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων κ.α. σε Ανοικτή Συγκέντρωση στο ΕΒΕΚΙ την Τετάρτη 24/11/10  και ώρα 17.30.

Συνάδελφοι δεν έχουμε Κοινωνία, Γειτονιά, Πόλη διαλύονται τα πάντα οι Οικογένειες μας, τα  Σπίτια μας και το χειρότερο η ίδια μας η αξιοπρέπεια !
Ποια Κοινωνία Πολιτών είναι αυτή που ανέχεται την εξαθλίωση και την φτώχεια ?
Ποια Κοινωνία Πολιτών «πουλάει» την Υγεία και Κοινωνική Ασφάλιση, την Παιδεία, την Στέγαση, την Πρόνοια σε διάφορες Ανώνυμες Εταιρείες?

Γι’ αυτούς τους λόγους

Σας Καλούμε να κουβεντιάσουμε την Τετάρτη 24/11/10 και να λύσουμε τα προβλήματα της Κοινωνίας μας και να πάρουμε αποφάσεις και θέσεις !
Να είστε όλοι εκεί!!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
    Μαρκάτος Μιχάλης     

Ο Γεν. Γραμματέας
Κρεμμύδας Γεράσιμος

  

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοβουλία Πολιτών για κοινοποίηση του μνημονίου στους Έλληνες

TO MNHMONIO – Χωρίς παραφράσεις…
Η Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Εκατομμυριων Ευρω! Ειναι η ΔΙΑΘΗΚΗ της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.
Εαν προβληθει το σιγουρο ειναι οτι θα προβληθει παραφρασμενη για οφελος των προδοτων που ψηφισαμε.
Γι αυτο φροντιζουμε να αποσταλει ολοκληρωμενη απο Ελληνες πολιτες στους Ελληνες πολιτες.
Διοτι και Νου εχουμε, και κριση. Αυτην την στιγμη φευγουν απο διαφορα σημεια του πλανητη email μεσω facebook αλλα και απλων λογαριασμων (hotmail, googlemail) με την προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.
Οσο περιληπτικα μπορω, θα βοηθησω να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του “δημοσιου χρεους” και της “πτωχευσης”. Εμεις “οι ανθρωποι του μόχθου” οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.
Εχουμε και λεμε λοιπον…