Ο Σύλλογος στά Ερτζιανά

Κάθε Παρασκευή από 20:00 ώς τις 21:00 απο την συχνότητα του Cosmos FM 96.5 η εκπομπή του συλλόγου θα ασχολείται με επίκαιρα θέματα και θα απαντά σε απορίες συναδέλφων δίνοντας παράλληλα πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.
Άλλοι σταθμοί στα νησιά μας
I. GalaxySportFm90,8 ΕΡαΚ 93,9 Ζιζάνιο 89,2 Kiss Fm 100,6


Όλες οι Ελληνικές και Ξένες Εφημερίδες με ένα
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Άγιο Πάσχα & Βαρελότα

Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 13/04/2011 

Προς : ΜΜΕ, Δήμο Κεφαλονιάς, Δήμο Ιθάκης, Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς

Κοιν : Μέλη Συλλόγου – Επαγγελματίες Δήμου Κεφαλονιάς & Δήμου Ιθάκης


Αγαπητοί συνάδελφοι & φίλοι συντοπίτες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται και επισκεφθούν τα νησιά μας συμπατριώτες αλλά και επισκέπτες για να περάσουν μαζί μας τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Στα πλαίσια τις Κεφαλονίτικης φιλοξενίας καλούμαστε και φέτος να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, σε μία περίοδο κρίσης για όλους.

Θέλουμε με την παρούσα να υπενθυμίσουμε και να ενημερώσουμε ταυτόχρονα όλους για τα παρακάτω:

Τα γεγονότα κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας που έχουν να κάνουν με την ΠΩΛΗΣΗ και ΧΡΗΣΗ κροτίδων, βαρελότων και γενικά κάθε είδους πυροτεχνημάτων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
 και πρέπει να εξαλειφθούν για να μην εμποδίσουν κανένα να χαρεί την φιλοξενία μας στα όμορφα νησιά μας.


Ο Σύλλογός μας τάσσεται στο πλευρό των Δημοτικών Αρχών και της Αστυνομικής διεύθυνσης σε κάθε μέτρο που θα παρθεί, στα πλαίσια του Νόμου πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση.

Περιμένουμε από τους συναδέλφους την βοήθειά τους για να περάσουμε ένα όμορφο Άγιο Πάσχα και σας ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί και συνεχείς, με σκοπό τα παραπάνω. Είναι δε σίγουρο ότι θα ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου για τους παραβάτες, που θέλουμε να πιστεύουμε πως φέτος θα είναι λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά.


Για τον σύλλογο 
ο Πρόεδρος 
Μαρκάτος Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: